Professionele achtergrond

Naast Brainspotting (master) therapeut ben ik opgeleid als poly energetisch therapeut, loopbaanadviseur en docent. Ik maak naar inzicht in mijn coaching gebruik van:

  • Brainspotting, non dualistische coaching, hypnotherapie, geleide meditaties, regressie en reïncarnatie technieken, energetische technieken, systemisch werk, NLP, ACT, intuïtief waarnemen, bewustwordingstechnieken, burn-out vanuit een neurologische en bio psychologische benadering, trauma werk, homing en werk ik vanuit bewust aanwezig zijn.

Ik kijk naar wat het beste bij jou past en maak een combinatie van de voor jou meest effectieve technieken. Dit is bijzonder, want de meeste coaching bestaat uit 1 of hooguit 2 technieken, die niet altijd passend zijn op dat moment. Mijn unieke werkwijze houdt in dat ik altijd op maat werk en ik op dat moment kies voor de techniek die het beste bij jou aansluit en bij het soort vraag waar we aan werken. Dit garandeert dan ook het beste resultaat. Er zijn op dit moment geen wachttijden.

Mijn achtergrond ligt verder nog in de (jeugd) hulpverlening, verslavingszorg, het onderwijs en in de zakelijke dienstverlening bij het UWV, door mijn brede achtergrond ben ik van alle markten thuis en dit maakt dat ik ook in loopbaantrajecten je goed kan ondersteunen en ik werk met de vraag onder de vraag. De onderstroom die niemand ziet bepaald richting op elk gebied. Ik ga dus altijd net even een paar stappen verder dan de gemiddelde loopbaanadviseur.

Van intelligent leven naar wijs leven

Ik ben ervan overtuigd dat de mens een shift aan het maken is van onbewust leven naar bewust leven en deze shift gaat vaak samen met flinke crisissen en groeipijnen. Op individueel gebied maar ook in de wereld zichtbaar. We hebben in heel lang met ons intellect geleefd en vanuit het denken gehandeld en ik geloof dat het tijd is om vanuit ons hart te gaan leven, met het denken als ondersteuning. Met mijn expertise wil ik zoveel mogelijk mensen ondersteunen in dit proces van wakker worden en dan met name bij de pijn die zich tijdens dit proces laat zien. Brainspotting is hiervoor perfect, omdat het niet werkt met ons ‘denken’ maar vanuit het onderbewuste deel van het brein.

Ik ben zelf graag in ontwikkeling en op dit moment volg ik een Advanced studie bewustzijnsontwikkeling, zodat ik ook jou optimaal kan begeleiden in je bewustzijns transformatie van intelligent leven naar een wijs leven.

Als ik je ergens bij kan ondersteunen of je hebt een vraag, maak dan een afspraak voor een gratis resultaatsessie of neem contact op via onderstaand formulier.