Ik ben Sheila, en ik ben een Brainspotter!

Ik doe nu in mijn leven wat ik het liefste doe, omdat het 100 % mij is en mijn hart er een sprongetje van maakt.

Dat is niet altijd zo geweest. Ik leek in mijn leven wel altijd goed te functioneren, maar diep van binnen was ik bang om mijn gevoelige zelf te zijn, bang om de verkeerde keuzes te maken, bang om niet goed genoeg te zijn, bang om iemand te kwetsen en bang om mensen los te laten. Ik raakte steeds verder van mijzelf vandaan.

Leven met het angst liefde kompas

Toen ik in 2017 mijn moeder en kort daarna mijn oma verloor, mijn relatie eindigde en ik met een klap tot stilstand kwam door een auto-ongeluk betekende dit dat ik in een crisis terecht kwam die tevens het proces was naar spiritueel ontwaken.

Voor mij persoonlijk betekende het dat ik weer moest leren leven en keuzes maken vanuit liefde en niet meer vanuit angst. Alles wat ik al eerder had geprobeerd op te lossen in mijn leven kwam in alle hevigheid naar boven. Er was geen ontsnappen aan, mijn emotionele wonden moesten gezien en verwerkt worden voordat ik weer de verbinding met mijzelf, en wie ik werkelijk ben, kon maken

 

 

Verliefd tot over mijn oren

In mijn vak als als therapeut ben ik altijd op zoek naar nieuwe methodes, naar wat echt is en diepgaand effect heeft, welke methode innerlijk vrij maakt. Dit vond ik in Brainspotting, omdat het werkt met het deel van de hersenen waar het onderbewustzijn is opgeslagen en verder gaat dan het denken. Fysiologisch en niet psychologisch trauma verwerken, vanuit het vertrouwen dat je systeem zelf het beste weet wat goed voor je is en niet vanuit de overtuiging dat er iets aan jou niet goed is en gerepareerd moet worden.

Als iets ‘waar’ is doe ik altijd van blijdschap een salsadansje en ik wist toen ik kennis maakte met Brainspotting ook intuïtief dat dit ‘waar’ was hoewel mijn denken nog sceptisch was. Na de eerste training was ik op slag verliefd en vele trainingen en masterclasses volgden.

Ik ging mijn cliënten behandelen met Brainspotting en ik viel van de ene verbazing in de andere. De resultaten zijn zo indrukwekkend dat ik deze methodiek zoveel mogelijk inzet bij elke behandeling.

Ik heelde ondertussen met behulp van Brainspotting mijn slapende wonden en kwam op het pad van bewustwording ook weer in contact met mijn talenten. Ik ontdekte dat mijn hypersensitieve brein een gave is en geen last zoals ik het jaren had ervaren. Het brengt mij een diepgaand vermogen tot begrijpen, all over overzicht en supersnel verbanden kunnen leggen, diepgaande verbinding kunnen maken. Daarnaast versta ik als geen ander de kunst om de ruimte vast te houden waarbinnen jij jezelf kunt helen. De perfecte match met Brainspotting en wat dit van een therapeut vraagt.

Ik leerde bij mijzelf te blijven in welke staat ik ook ben, ging weer vertrouwen op mijn echte zelf en het leven, en ging full time doen wat ik het liefste doe. Het mixen van al mijn kennis, kunde en levenservaring om jou te begeleiden in je proces naar innerlijke vrijheid.

Brainspotting stelt je in staat om te helen en weer keuzes te maken vanuit je hart. Mijn klanten komen bij mij met een grote diversiteit aan problemen en ik blijf altijd bij de klant, ben alert en aanwezig, welke gevoelens zich ook aandienen

Ik ben ervan overtuigd dat de mens een shift aan het maken is van onbewust leven naar bewust leven en deze shift gaat vaak samen met flinke crisissen en groeipijnen. Op individueel gebied maar ook in de wereld zichtbaar. We hebben in heel lang met ons intellect geleefd en vanuit het denken gehandeld en ik geloof dat het tijd is om vanuit ons hart te gaan leven, met het denken als ondersteuning. Met mijn expertise wil ik zoveel mogelijk mensen ondersteunen in dit proces van wakker worden en dan met name bij de pijn die zich laat zien tijdens dit proces. Brainspotting is hiervoor perfect, omdat het niet werkt met ons ‘denken’ maar vanuit het onderbewuste deel van het brein.

Het is mijn missie om je de wijsheid uit je trauma te laten ontdekken, je voorbij je verleden te laten gaan zodat je kan gaan leven vanuit je essentie.

 

 

 

Ontdek wat Brainspotting voor jou kan betekenen

Wie ben ik?