Brainspotting trauma transformatie traject;

ontdek de wijsheid van trauma- laat het verleden achter je-leef vanuit je essentie

Je mind draait overuren en je leven is even niet zo happy. Je loopt vast in je werk, in je relatie of je ervaart een andere ‘crisis’ waardoor je leven op zijn kop staat. De crisis kan zich voordoen als een burn-out, een depressie of milder, bijvoorbeeld een ontslag.

Het is een wake up call, die je kunt vertrouwen. Hij komt echt alleen als je er klaar voor bent om de transitie te maken van je hoofd naar je hart. Niemand kan vluchten voor zijn hart. Daarom is het beter ernaar te luisteren.

Herken je dit?

 • Je bent vastgelopen in jezelf, in je werk, op relationeel gebied of een andere ‘crisis’ waardoor je leven op zijn kop staat.
 • Deze crisis kan zich voordoen als een burn-out, een depressie of gevoel van eenzaamheid.
 • Je voelt onrust, je staat de hele tijd ‘aan’ en je kan de ‘uit’ knop niet meer vinden.
 • Je voelt je alsof de bodem onder je bestaan vandaan zakt en je grijpt om je heen op zoek naar houvast.
 • Je voelt je down en als je opstaat al doodmoe, en diep van binnen voel je dat je niet meer wilt doen alsof je iemand anders bent dan je werkelijk bent.
 • Je bent gespannen en ervaart soms intense gevoelens van verdriet, eenzaamheid, boosheid of paniek.
 • Je vertrouwen in de toekomst, maar ook je zelfvertrouwen is naar een dieptepunt gezakt en je doet je uiterste best om dat vooral niet te laten blijken.

Ben je bang dat je niet meer de oude wordt en dat je je leven niet meer op de rit krijgt?
En als ik je nou eens vertel dat je hier doorheen komt. Dat er niets mis is met je en dat het goed komt, echt.

Deze crisis is je genezing

Uit mijn eigen ervaring weet ik dat een crisis zoals deze een wake up call is, die echt alleen komt wanneer je er klaar voor bent om de transitie te maken van je hoofd naar je hart. Dat je door deze crisis door bewustzijn wordt gedwongen om naar binnen te keren en jezelf de vragen te stellen: Wie ben ik eigenlijk en waarom ben ik hier? En wat wil ik met mijn leven?

Dat deze crisis je genezing is en dat al je emoties (ook de moeilijke) gevoeld willen worden en je alleen via deze weg weer in verbinding komt met je eigen hart. Dat je mag afpellen wie je geleerd hebt te moeten zijn en laag voor laag dichter komt bij wie je werkelijk bent en wat jouw unieke bijdrage is aan deze wereld. Uiteindelijk is het een proces waarbij je terugkomt bij jezelf.

Dit afpellen kan een pijnlijk proces zijn. Ieder mens gaat in zijn of haar leven door moeilijke ervaringen heen, die vaak niet worden verwerkt omdat hier op dat moment geen ruimte voor is. Ze worden dan opgeslagen in je brein. Een groot deel van de mensen zijn zich hier niet van bewust. Veel mensen komen nu echter op een punt in hun leven dat de onverwerkte pijnlijke ervaringen ervoor zorgen dat ze klachten ontwikkelen en vastlopen. Dit kan zich uiten in een burn-out, een depressie, of een niet meer weggaande onrust. Deze crisis, hoe naar ook, is een uitnodiging van het leven om te kijken naar die dingen die ooit te moeilijk waren om naar te kijken. Vaak zijn het ervaringen uit je jeugd, waarvan je nu in je volwassen leven niet altijd weet dat ze zo’n impact hebben gehad. Een crisis bied je de mogelijkheid om te gaan verwerken en weer bij jezelf te komen. En in ons is er iets dat nooit is beschadigd en dat is er nog steeds.

Alles wat je in je leven meemaakt zit opgeslagen in je brein, dit opslagbewustzijn kan je zien als een kast met lades. Je onverwerkte ervaringen maar ook onbewuste overtuigingen en patronen zitten hierin opgeslagen. Sommige laatjes zitten overvol en in andere ben je al jaren niet geweest. Als je de kast niet opruimt zorgt dit voor vastlopen in de vorm van lichamelijke en emotionele klachten. En de inhoud van de lades beïnvloeden onbewust je keuzes en belemmeren je mogelijkheden. Niet opruimen is dus geen optie meer, de crisis dwingt je ertoe. Je kunt dus niet meer doorgaan met doorgaan.

Hoe zou het voor je zijn als je het leven leeft dat écht bij je past?

Als je besluit om gehoor te geven aan je verlangen om helemaal jezelf te zijn en keuzes te maken vanuit je hart en je wezen. Als je je kan verbinden met de energie die het leven is en het moeiteloos gaat stromen.
Zodat je je gedragen voelt en kunt vertrouwen op wat het leven je brengt, je een diepe rust ervaart en kunt laten komen wat komt. Zonder verkramping of angst.
En je verleden je reacties niet meer bepalen zodat je in harmonie bent met jezelf en de mensen om je heen. En je de vrijheid ervaart om expressie te geven aan wie je bent.

Als ik je nou eens vertel dat dit gaat lukken, en dat ik je ga helpen zodat je het niet alleen hoeft te doen.
Ik heb speciaal voor jou een BRAINSPOTTING TRANSFORMATIE TRAJECT gemaakt waarbij we alles opsporen en opruimen in je brein wat je tegenhoudt om 100% jezelf te zijn.

Wat gaan we doen?

 • Het meeste werk laten we doen door je brein. Omdat we een probleem niet kunnen oplossen op het niveau en met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.
 • We sporen trauma’s, patronen en overtuigingen op die we meteen resetten met Brainspotting zodat je niet hard hoeft te werken om nieuw gedrag aan te leren, maar dat dat zich moeiteloos manifesteert.
 • Je leert hoe je jezelf echt en diep kan laten rusten en herstellen en je past dit ook toe in je dagelijks leven zodat je weer balans en rust ervaart.
 • Je krijgt diepgaand inzicht in de aard van het leven zelf, jezelf en je medemens en leert over universele wetten waardoor je makkelijker vorm kunt geven aan je leven.
 • Je creëert een nieuw bewustzijnsniveau zodat je jezelf geen beperkende verhalen meer vertelt en waardoor je precies weet welke keuzes jou gelukkig maken en je die keuzes als vanzelf maakt.

Even praktisch, je krijgt;

 • 7 sessies van 90 minuten in een tijdsbestek van 4 maanden
 • Een combinatie van high level coaching & Brainspotting
 • Persoonlijke opdrachten
 • E-mail support tijdens het traject

Ben je klaar voor ‘the new you’?

Total Life Make over traject; van innerlijke oorlog naar innerlijke rust en een leven dat écht bij je past.

Eindelijk een traject dat echt alleen over jou gaat.
Zodat je de transformatie maakt van innerlijke conflicten naar vriendschap met jezelf zodat je vol (zelf) vertrouwen weer zin hebt in de toekomst.

Happy Mind 🧠 happy life 💜

Jouw investering voor dit ‘TOTAL LIFE MAKE OVER’ traject bedraagt ter introductie geen €2199,- maar €1299,-
Je kunt ook in 4 delen betalen van € 340,- p.m. Alle bedragen zijn ex. BTW.

Sessies zijn ook online mogelijk, neem even contact hierover op als je dit graag wilt.

Goed om te weten:

 • Betaling geschiedt via facturatie, voorafgaand aan het traject
 • Betalen in termijnen is mogelijk, hiervoor reken ik 5% administratiekosten
 • Termijnbetalingen zijn mogelijk, echter betaling geschiedt voor elke sessie
 • Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang ben je 100% van het bedrag verschuldigd
 • Bedragen zijn excl. 21% btw, tenzij anders vermeld
 • Pinnen is niet mogelijk in de praktijk
 • Op bovenstaande tarieven zijn de algemene voorwaarden van toepassing

Na afronding van het traject:

 • Heb je moeilijke ervaringen, overtuigingen en patronen losgelaten en ben je innerlijk vrij om 100% jezelf te zijn.
 • Ken je de fundamentele wetmatigheden van het universum en herken je deze zodat je ze kunt gebruiken om je leven vorm te geven zodat het écht bij je past.
 • Voel je de verbinding met jezelf en heb je los gelaten wat niet goed voor je was en grote stappen gezet naar een gezond leven met rust en balans.
 • Laat je je hart je de weg wijzen i.p.v. je mind en zonder dat je er teveel bij nadenkt maak je de keuzes die goed zijn voor jou.
 • Merk je dat het leven zich moeiteloos manifesteert. En voelt het alsof het leven zich voor jou ontvouwt doordat er steeds precies het juiste gebeurt en je de juiste mensen tegenkomt.

Ja, ik neem vandaag nog de stap naar ‘the new me’ en een leven dat écht bij me past met het TOTALE LIFE MAKE OVER traject. Geef hieronder je gegevens door en reserveer je plek.

  Hoe kan ik je (online) helpen?

  Wil je weten wat Brainspotting voor je kan betekenen? Of heb je een andere kleine of grote vraag? Blijf er niet mee zitten, maar stel ze gerust. Ik beantwoord je vraag altijd zo snel mogelijk.