Zullen we samen verhelderen hoe je jouw verleden achter je kunt laten en je zonder ballast naar de toekomst kunt reizen?

Onverwerkt trauma is de grote sluipmoordenaar van de moeiteloze doorgang van overvloed en happiness in je leven. Voel je welkom voor een 45 minuten gesprek waarin ik naar je luister en oprechte aandacht heb voor jou, en waarin je kunt vertellen wat je op je hart hebt. In een fijne omgeving, bij studio van Hout in Landsmeer. Of online, in je eigen vertrouwde omgeving.

Samen maken we helder waar je precies vastloopt en wat er mag veranderen in jouw leven zodat het weer gaat stromen. Ik geef je een mini- ervaring Brainspotting zodat je ontdekt dat ‘waar je naar kijkt bepaalt hoe je je voelt’ de sleutel tot verandering is en hoe dit kan bijdragen aan jouw transformatie proces. Ook deel ik met je hoe en in hoeveel tijd ik je het beste kan helpen zodat je weer de keuzes kan maken waar je blij van wordt.

Als je meteen al na het gesprek voelt dat dit is wat je graag wilt doen smeden we het ijzer als het nog heet is. Ik heb dan tijd voor je om direct met de eerste Brainspotting sessie te starten zodat je je direct al lichter voelt. Als je er nog even over wilt nadenken is dat ook prima en dan beslis je later of en hoe we verder gaan.

Vraag je gratis perspectief gesprek aan.