Kom je even met me praten? Dan luister ik naar je en vinden we een oplossing, dat beloof ik je.

Zit je in de knoop met jezelf, ben je moe, angstig,vol twijfels, geblokkeerd of voel je je rot?  Draait je mind overuren om een oplossing te bedenken voor de situatie waar je in zit? En merk je dat je wel wilt veranderen, maar dat het je maar niet lukt? Word je van het kastje naar de muur gestuurd en heb je gemerkt dat praten erover niet helpt?

Laat mij je dan helpen en kom gewoon even met me praten. Dan luister ik naar je en vinden we een oplossing, dat beloof ik je. Je hoeft het niet alleen te doen en ik zorg ervoor dat je echt geholpen wordt.

In dit gratis perspectief gesprek van 30 minuten ga ik:

  • Naar je verhaal luisteren en je vragen stellen zodat er een duidelijk overzicht is over je situatie.
  • Analyseren waar je onverwerkte gebeurtenissen, blokkades en overtuigingen zitten zitten die je tegenhouden om ten volste te kunnen leven.
  • Je vertellen wat je meest beperkende overtuiging of probleem is wat de beste oplossing hiervoor is.
  • Je aangeven hoe ik je het beste kan helpen. Zodat je aan het eind van het gesprek perspectief hebt op hoe je wel echt geholpen bent en wat er voor jou allemaal mogelijk is om weer gelukkig te kunnen leven.

Meld je hieronder aan en ik neem binnen 48 uur contact met je op om een afspraak in te plannen.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, velden met een * zijn verplicht.

    Hoe kan ik je (online) helpen?

    Wil je weten wat Brainspotting voor je kan betekenen? Of heb je een andere kleine of grote vraag? Blijf er niet mee zitten, maar stel ze gerust. Ik beantwoord je vraag altijd zo snel mogelijk.